Sådan anvender du kunstig intelligens i praksis

bliv_klogere_paa_kunstig_intelligens

Gør dine arbejdsopgaver smartere og nemmere med kunstig intelligens. Sammen med Google Succes Online sætter vi fokus på praktiske værktøjer, der giver dig indsigter, udfører opgaver smartere og skaber værdi for din virksomhed.

Udgangspunktet er forretningsmæssig og praktisk anvendelse af kunstig intelligens i fx kundeservice, markedsføring, ressource- og projektstyring, bogføring, regnskab, IT-sikkerhed samt ansættelser. Mød bl.a. Worksome, SupWiz og mange andre frontløbere inden for kunstig intelligens, som kan hjælpe dig med at komme i gang med kunstig intelligens.

Mulighederne er mange for virksomheder i alle størrelser og på denne konference viser vi dig, hvordan du kommer i gang med værktøjer, der er baseret på kunstig intelligens.

Værktøjer og cases
Vi lægger vægt på at vise værktøjernes forretningsmæssige værdi. Vi har allieret os med cases, som disker op med deres erfaring og viden til dette spændende arrangement, der også byder på indlæg fra adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen og adm. direktør i Google Danmark Malou Aamund.

Program afsløres snarest!

Sidst opdateret: 14.01.2020