Sparring om udvikling af Konkordia

Konkordia i Skanderborg har fået hjælp til salg og markedsføring fra Erhvervshus Midtjylland.

Konkordia

Troels Brink har siden 2012 drevet virksomheden Konkordia i Skanderborg, hvor han tilbyder hjælp til at fremme trivslen blandt direktører, selvstændige og mellemledere.

Selv får han hjælp til at udvikle Konkordia og trives som selvstændig fra Erhvervshus Midtjylland.

”I min tid som selvstændig har jeg savnet et fællesskab at støtte mig til og sparre med, men det får jeg nu gennem Erhvervshus Midtjylland. Virksomhedskonsulenten er god at sparre med om alt det, der vedrører udviklingen af min forretning,” siger Troels Brink.

I øjeblikket overvejer han forskellige muligheder for at fremme salget, og dem har han vendt med virksomhedskonsulenten.

”Han er god til at gøre mig klogere på mine muligheder. Jeg har bl.a. fået sparring om, hvordan jeg får mit budskab ud, og det har givet gode input. Dertil har jeg fået et forslag om en sparringspartner, som har været igennem det samme, som jeg står med,” siger Troels Brink.

Det, synes han, er en rigtig god idé. Og han venter nu på, at virksomhedskonsulenten vender tilbage med et konkret forslag til, hvem det kunne være.

Siden 2017 har Troels Brink tilbudt ledere og mellemledere fra forskellige virksomheder et trivsels-forløb over et halvt år med to dage om måneden på Konkordia.

Han mener, at for mange mistrives, og at der bør være fokus på at skabe resultater, mens vi trives, da det på den lange bane vil skabe bedre resultater.

Hans kursister har brug for støtte til at holde sig på trivsels-sporet. Og Troels Brink skal finde ud af, om han bedst støtter dem med en podcast, en sms-service, ved at skrive en bog eller holde foredrag. Det har han også fået input til.

”Fra kursisterne ved jeg, at det er lærerigt at høre, hvad andre har gjort. At lade sig inspirere af de elementer, man kan bruge i sin egen situation. Det er lige det, jeg selv får mulighed for hos Erhvervshus Midtjylland,” siger Troels Brink.

Læs mere om Konkordia her

Konkordia er fra Skanderborg kommune

Sidst opdateret: 14.01.2020