Kapitalplatform

I vores kapitalplatform møder du en række af de vigtigste aktører inden for kapital. Aktørerne har enten fast arbejdssted hos os eller fast træffetid og besøgsprogrammer.


Vi samarbejder med aktørerne om at give dig det bedste udgangspunkt for at optimere din finansiering, og skaffe ny kapital til din virksomhed. Og ikke mindst om at give dig overblik over de mange muligheder for hjælp inden for kapitalområdet.

kapitalplatform-video

I ovenstående video møder du et udpluk af vores samarbejdspartnere.
Den kapitale platform tæller:

Vækstfonden stiller kapital og kompetencer til rådighed for virksomheder. Der er forskellige repræsentanter fra Vækstfonden til stede hos Erhvervshus Midtjylland. Læs mere om Vækstfonden og find kontaktinfo på www.vf.dk

Innovationsfonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele landet, hvor risikoprofilen er høj. Fonden tør investere i dit projekt, selvom andre måske endnu ikke kan se mulighederne i det.

Læs mere om fonden her

Early Warning vejleder virksomheder, der er i eller er på vej ud i en krise. Projektet består af over 100 frivillige rådgivere fordelt over hele landet.

Læs mere om Early Warning

finn
Navn Finn Bødtker
Telefon 23 10 35 99
E-mail finn@connectdenmark.com
Web www.connectdenmark.dk

CONNECT Denmark giver iværksættere og mindre virksomheder med vækstambitioner adgang til sparring med Danmarks dygtigste og mest erfarne erhvervsfolk.

Den midtjyske iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder. Fonden investerer enten igennem Nupark Accelerace Invest eller sammen med andre investorer.

Læs endnu mere om den midtjyske iværksætterfond

En kapitalcoach guider dig igennem alle trin til at få den kapital, du ønsker.

Kontakt projektleder Niels Nørskov og hør om dine muligheder for at få tilknyttet en kapitalcoach.

Sidst opdateret: 27.03.2019