Kapitalplatform

I vores kapitalplatform møder du en række af de vigtigste aktører inden for kapital og finansiering.

Vi samarbejder med aktørerne om at give dig det bedste udgangspunkt for at optimere din finansiering, og skaffe ny kapital til din virksomhed. Og ikke mindst om at give dig overblik over de mange muligheder for hjælp inden for kapitalområdet.

Aktørerne har enten fast arbejdssted hos os eller fast træffetid og besøgsprogrammer.

Kontakt os og få adgang til vigtige aktører i kapitalplatformen

Mød disse aktører i kapitalplatformen:

Vækstfonden stiller kapital og kompetencer til rådighed for virksomheder. Det er statens finansieringsfond, som har forskellige finansieringsmuligheder til iværksættere og virksomheder.

Du kan møde forskellige repræsentanter fra Vækstfonden hos Erhvervshus Midtjylland.

Læs mere om Vækstfonden og find kontaktinformation på www.vf.dk

Innovationsfonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele landet, hvor risikoprofilen er høj. Fonden tør investere i dit projekt, selvom andre måske endnu ikke kan se mulighederne i det.

Læs mere om Innovationsfonden her

finn
Navn Finn Bødtker
Telefon 23 10 35 99
E-mail finn@connectdenmark.com
Web www.connectdenmark.dk

CONNECT Denmark giver iværksættere og mindre virksomheder med vækstambitioner adgang til sparring med Danmarks dygtigste og mest erfarne erhvervsfolk.

Læs mere om CONNECT Denmark

Den midtjyske iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder. Fonden investerer enten igennem Nupark Accelerace Invest eller sammen med andre investorer.

Læs mere om den midtjyske iværksætterfond

En kapitalcoach guider dig igennem alle trin til at få den kapital, du ønsker.

Kapitalcoachforløbet er for innovative vækstiværksættere, der har behov for tilførsel af kapital for at realisere virksomhedens potentiale.

Læs mere om vores kapitalcoachforløb

Early Warning

 

Early Warning vejleder virksomheder, der er i eller på vej i krise. De stiller rutinerede konsulenter og et korpts af ca. 100 frivillige erhvervsfolk gratis til rådgihed for at hjælpe.

Læs mere om Early Warning

Sidst opdateret: 05.09.2019