Nu kan du blive rådgiver for vores kapitalcoach-forløb

Er du rådgiver med stærke kompetencer inden for kapitalfremskaffelse?

kapitalcoach

En kapitalcoach skal have et stort finansielt netværk, der har ambitioner om og kapital til at investere i unge vækstvirksomheder. En kapitalcoach har måske også enten selv eller som rådgiver gennemført et eller flere kapitaltilførselsforløb. En kapitalcoach er meget resultatorienteret, og ved, hvad der skal til af materiale og dokumentation for at gøre en potentiel investor eller långiver interesseret i en ung vækstvirksomhed. Og ikke mindst skal en kapitalcoach have tro på og lyst til at hjælpe den unge virksomhed med at finde den nødvendige kapital.

De opgaver, som en kapitalcoach under Iværksætterprogrammet skal udføre er:

  • At hjælpe en iværksætter med at gøre sig parat til at møde investorer og/eller långivere via en kvalitetssikring af ansøgers investoroplæg
  • At hjælpe med at finde potentielle finansieringskilder
  • At hjælpe med at åbne en dialog med relevante finansieringskilder
  • At hjælpe med forhandlingerne med interesserede investorer og/eller långivere

Det forudsættes, at iværksættererne allerede har et udkast til investoroplæg på plads, så kapitalcoach ikke skal bruge for megen tid på at få et kvalificeret oplæg på plads. Målet med et kapitalcoachforløb er at få skabt kontakt til mulige finansieringskilder og få indledt en seriøs dialog med dem om kapitaltilførsel til den unge vækstvirksomhed.

Virksomheder, der får bevilliget et kapitalcoach-forløb af Erhvervshus Midtjylland, skal i forbindelse med udvælgelsen gennemføre en markedsafsøgning, da dette er en aktivitet under "Iværksætterprogrammet", som er finansieret af EU's Socialfond og Region Midtjylland.

Kom på listen over godkendte rådgivere

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 28.01.2020