Kapitalcoachforløb

Som iværksættervirksomhed er økonomi en væsentlig faktor. Det kræver betydelige midler at sætte gang i din virksomheds vækst. Det kræver risikovillig kapital at udvikle virksomheder, der er baseret på innovative forretningsmodeller og ny teknologi.

Iværk

Er en kapitalindsprøjtning en nødvendighed for at kunne realisere din unge virksomheds vækstpotentiale? Har I svært ved at danne jer et overblik over kapitalmarkedet og mangler I viden om, hvordan I skal give jer i kast med at søge kapital til jeres start up? Måske er det nødvendigt med en kapitalindsprøjtning for at kunne realisere din unge virksomheds vækstpotentiale.

Så er kapitalcoachforløbet måske noget for jer.

Kapitalcoachforløbet er til for innovative vækstiværksættere, der har behov for tilførsel af kapital for at realisere virksomhedens potentiale. Virksomheden får tilknyttet en kapitalcoach, som med sine stærke kompetencer og store erfaring vil rådgive jer til, hvordan i finder jeres vej til de rigtige kapitalaktører.

Tag allerede nu tage en snak med projektleder Niels Nørskov om dine muligheder.

Ring på 70 22 00 76 eller send en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i region Midtjylland.

Iværk_bund

Region MidtSocialfond

Sidst opdateret: 20.08.2019