JWL i Hedensted er klar til nye kunder

Erhvervshus Midtjyllands medfinansiering af en 14001 ISO certificering har fået JWL A/S i Hedensted til at rykke hurtigt. Nu er trykluft-virksomheden på forkant, når et stigende antal kunder stiller miljø-krav.

JWL

Forventningerne er store hos JWL A/S, der udvikler og fremstiller komponenter til trykluft, til den 14001 ISO certificering, der lige om lidt er i hus.

”Vi forventer at vokse med ca. 10 medarbejdere de kommende år som følge af miljø-certificeringen. Den vil bidrage til, at vi fastholder kunder og tiltrækker nye på en kombination af vores kvalitet og certificeringen. Ligesom den vil tiltrække nye medarbejdere”, siger administrationschef Lena Jensen.

JWL A/S blev grundlagt i 1963 af Johannes Wagner Lund, og sønnen Kristian Lund sidder nu i direktørstolen. Alt produceres på fabrikken i Hedensted, hvor der er 40 medarbejdere. 85 procent af produktionen går til eksport.

Da en kunde efterspurgte en ISO 14001 miljø-certificering, og JWL blev klar over ud, at de kunne få medfinansieret en del af udgifterne via Erhvervshus Midtjylland, tog virksomheden en hurtig beslutning, som har vist sig at være den helt rigtige.

”Siden vi gik i gang, har vi fået klare tilkendegivelser fra vores kunder om, at de ellers ville have valgt os fra. Det har vist sig at være mere vigtigt for dem, end vi troede. Heldigvis får vi certificeringen på plads på et tidspunkt, hvor vi ikke er presset til det, for det kan ikke lige kan klares hen over natten”, siger Lena Jensen.

Hun trækker gerne på Erhvervshus Midtjylland igen, for samarbejdet er forløbet rigtig godt.

”Det har været et meget smidigt forløb. Det mest tidskrævende var at skrive ansøgningen, men det var samtidig sundt at få sat ord og tal på vores forventninger. Det tog et par timer, så det var nemt”.

Det kommer til at gavne JWLs bundlinje, at virksomheden fremover har miljø ind over alt, hvad den gør, vurderer Lena Jensen. Lige fra den første idé spirer frem til den færdige serieproduktion.

JWL

Læs mere om JWL A/S her

JWL er fra Hedensted kommune.

Sidst opdateret: 06.11.2019