Eksport-effekt med storytelling hos Intranote

For IntraNote har det været en vækstfremmer at få medfinansieret en ekstern konsulent af Erhvervshus Midtjylland. Ordrerne kommer nu hurtigere i hus.

Intranote_web

En opringning fra Erhvervshus Midtjylland har skruet op for eksporten i IntraNote i Silkeborg, som hjælper offentlige og private virksomheder i Danmark og Sverige med at dele data og viden.

Virksomheden har siden 2001 udviklet software og er vokset til 55 medarbejdere på hovedkontoret i Silkeborg og i København, og 6 på kontoret i Stockholm.

Nu satser IntraNote på at eksportere sine it-løsninger IntraNote WorkSpace og DocuNote. Målet er en endnu stærkere tilstedeværelse i Sverige, og derefter vil IntraNote videre ud i Nordeuropa.

”Det har accelereret IntraNotes bevægelse ud på markederne tæt på Danmark at få mulighed for at få rådgivningshjælp til at satse på storytelling fremfor kold kanvas”, siger adm. direktør Lars Hegaard.

Han påpeger, at det var en god beslutning for IntraNote at købe sig til den ekspertise, for virksomheden har fået ny indsigt og adfærd.

”Takket være den eksterne rådgiver er vi sprunget nogle læringstrin op. Vi har lært at opbygge troværdighed og nudge kunderne og bruger nu sociale medier som LinkedIn og Facebook aktivt. Og den viden kan vi bruge på alle markeder”, understreger direktøren.

Den tid, IntraNote bruger fra den første kontakt med kunden til en kontrakt er underskrevet, er nu betydeligt kortere. Ligesom antallet af nye kunder pr. måned er steget.

IntraNote har foreløbig 40 kunder i Sverige bl.a. det svenske kongehus. Og i kølvandet på de seneste måneders succes får de seks sælgere på kontoret i Stockholm endnu en kollega.

Lars intranote

”Uden opringningen fra Erhvervshus Midtjyllands virksomhedskonsulent ville vi stadig have troet, at junglen af tilskudsmuligheder var uoverskuelig. Men mine fordomme er forduftet. Det var langt fra en skemajungle, og vi blev guidet godt igennem ansøgningen”, siger Lars Hegaard.

Læs mere om Intranote her

Intranote er fra Silkeborg kommune.

Sidst opdateret: 06.11.2019