Internationaliseringsplatform

I vores internationaliseringsplatform møder du de vigtigste aktører, som arbejder med eksport og internationalisering.


Vi samarbejder med aktørerne, så du får et bedre udgangspunkt for at internationalisere din virksomhed - for eksempel når du vil eksportere eller importere. Og så får du ikke mindst et overblik over de mange muligheder for hjælp inden for internationaliseringsområdet. Aktørerne har enten fast arbejdssted hos os eller fast træffetid og besøgsprogrammer.

Kontakt os og få adgang til vigtige aktører i internationaliseringsplatformen

Mød disse aktører i internationaliseringsplatformen:

ttc-heidi Navn Heidi Elisabeth Østrup-Møller
Telefon 30 30 93 92
E-mail heiost@um.dk
Web www.thetradecouncil.dk/


The Trade Council's udsendte medarbejder, Heidi Elisabeth Østrup-Møller, hjælper med at starte og udvikle internationalisering. The Trade Council er involveret i mange arrangementer i Midtjylland og formidler også kontakten til de forskellige handelsafdelinger hos Danmarks ambassader og konsulater rundt om i verden.

Gode cases:


Gode links:

Finansiering, salg og sikkerhed. EKF kan hjælpe med dine internationale forretninger fra første kontakt med kunden til sidste afdrag er betalt.

Læs mere om EKF - Danmarks Eksportkredit

Enterprise Europe Network hjælper dig med at finde en samarbejdspartner i udlandet. Netværket har kontakter i hele verden.

Læs mere om Enterprise Europe Network

Central Denmark EU Office er Midtjyllands EU-kontor i Bruxelles. Kontoret samarbejder med aktører fra hele Region Midtjylland og skal sikre borgere, virksomheder og institutioner i Midtjylland størst muligt udbytte af EU.

Læs mere om Central Denmark EU Office

IFU rådgiver og investerer med danske virksomheder i Afrika, Asien, Latinamerika og Europa.

Læs mere om IFU

Nordic Environment Finance Corporation (NEFCO) administrerer Nordisk Projekteksportfond (NOPEF) og hjælper danske virksomheder med finansiering af forstudieomkostninger i forbindelse med eksport.

Læs mere om NEFCO/NOPEF her

Sidst opdateret: 22.08.2019