IPR - Beskyt din viden

Er din virksomheds unikke viden beskyttet, og hvordan kan du med IPR (Intellectual Property Rights) styrke din virksomheds bundlinje. Vi kan hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder.

Vil du lancere et nyt produkt, står du overfor at træde ind på et nyt marked eller skal du skaffe kapital, så er afklaringen af, hvilke rettigheder (IPR) du skal tage eller forsvare afgørende. Vi er gerne din sparringspartner, når det kommer til at få et overblik over, hvordan du bedst muligt beskytter din viden, din forretning og dine produkter – og hvordan du udnytter dine rettigheder.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

  • IPR som middel til at styrke din virksomheds bundlinje, herunder til køb og salg af licenser, til eneret eller til at styrke virksomhedens konkurrenceevne.
  • Køb og salg af patenter, design og varemærker.

Brug vores netværk
Hos os møder du et stort netværk af private rådgivere og offentlige aktører som ex. GTS-institutioner, universiteter, Dansk Design Center og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Brug vores netværk

Erhvervshus Midtjylland samarbejder med et stort netværk af private rådgivere og offentlige aktører som GTS-institutter, universiteter, Dansk Design Center og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Hvad koster det?

Erhvervshus Midtjyllands sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Sidst opdateret: 25.06.2019