Innovation, der udvikler din forretning

Styrk din innovationsevne og gør din virksomhed mere profitabel!

innovation

Der findes ikke én enkelt opskrift på at opbygge en organisation, der har succes med innovation. Den rette og mest effektive strategi for din virksomhed eller organisation afhænger af en række forskellige faktorer – herunder modenhed, konkrete udfordringer, branche, den teknologiske udvikling, kundernes skiftende behov, krav og forventninger samt stigende ressourceknaphed for blot at nævne nogle eksempler.

Innovation er din mulighed for at følge med – eller komme foran – markedets krav og muligheder og kan endda skabe konkurrencefordele for din virksomhed.

Og nej – innovation er ikke kun forbeholdt de kæmpestore virksomheder! Om du er en stor, mellem eller lille virksomhed ændrer ikke på de muligheder, du kan skabe for din virksomhed. Innovation er nemlig meget andet end nye produkter. En nytænkt serviceydelse, proces, organisering eller markedsføring, kan også være innovation.

Nu har du muligheden for at blive klogere på innovation, når vi på dette seminar sætter fokus på:

 • Hvorfor innovation er nødvendigt for at udvikle din forretning
 • Hvordan I som virksomhed arbejder strategisk med innovation
 • Hvad din virksomhed konkret kan gøre for at fremme og fastholde innovation – og sørge for at kapitalisere innovationen.

Inden seminaret vil Erhvervshus Midtjylland gennemføre et ’Innovation Health Check’ med hver virksomhed, som er et dialogværktøj om innovation, og fremsender efterfølgende en rapport om innovationsniveauet. Hver deltager kommer til at arbejde med sin rapport i løbet af seminaret. Du kommer i løbet af dagen også til at arbejdet med en plan for den fremtidige innovationsindsats, der afspejler din virksomheds muligheder og behov.

Seminaret er arrangeret af Erhvervshus Midtjylland og gennemføres af Provice.

Tilbud til virksomheder med
           vækstambitioner

Region Midt

Sidst opdateret: 31.03.2020