Få hjælp til InnoBooster-ansøgning

Har du et udviklingsprojekt med forretningspotentiale?

Vejledning

Kan du sige ja til ovenstående, så kan Innovationsfondens InnoBooster-ordning være noget for dig. Innovationsfonden investerer med InnoBooster i innovative projekter, der kræver viden for at blive til virkelighed. Den viden kan enten komme fra uddannelsesinstitutioner, private udviklingshuse eller nye medarbejdere.

Det gode projekt kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.

Måske har du brug for at få vurderet, om dit projekt er egnet til at søge støtte fra InnoBooster, eller hjælp og vejledning til at udforme selve ansøgningen. Det er her, vi kan hjælpe dig.

Vil du vide mere, så tøv ikke med at tage fat i virksomhedskonsulent Niels Bech Laursen på tlf.: 29 36 05 91 eller mail: nbl@erhvervshusmidtjylland.dk, eller virksomhedskonsulent Gert Løkke Leth på tlf.: 20 78 74 95 eller mail: gle@erhvervshusmidtjylland.d

Sådan fik Balling-Bro hjælp til InnoBooster-ansøgning

balling-bro

Jakob Balling Bro Sørensen er glad for den hjælp, han har fået fra virksomhedskonsulent Niels Bech Laursen i Erhvervshus Midtjylland. Bl.a. til en Innobooster-ansøgning, som har resulteret i 1,3 mio. kr.

”Niels har været en rigtig god sparringspartner, og det har haft en god virkning, at jeg kunne vende de ting, jeg var i tvivl om. Han har hjulpet med at søge midler og rådet mig til at søge rådgivning om patenter. Jeg har for alvor fået øjnene op for, at det er meget værd at have en, som bistår mig i processen”, siger Jakob Balling Bro Sørensen.

 

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midtjylland logo

Sidst opdateret: 01.10.2020