Har du et udviklingsprojekt med forretningspotentiale?

Er du leder i en SMV og står du med et udviklingsprojekt, hvor du enten mangler penge, den nødvendige viden eller teknologi til at komme videre?

Måske har du en idé til et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst.

Kræver idéen, at din virksomhed får tilført ny viden udefra, f.eks. gennem et samarbejde med en vidensinstitution, et privat udviklingshus eller ved at ansætte en ny medarbejder med særlige kompetencer for at blive til virkelighed?

Så kan det være relevant at søge en investering via Innovationsfondens InnoBooster-program. Dertil kommer, at du har mulighed for at få hjælp til ansøgningen af private rådgivere, som har ekspertise indenfor InnoBooster ansøgninger.

Webinaret tager ca. en halv time og der vil være korte oplæg om ordninger fra virksomhedskonsulent Michael Lynge og René Damkjer fra Innovationsfonden. Dette vil blive suppleret af cases fra virksomheder, der allerede har fået tildelt bevillinger.

Når du har deltaget:

  • så kan du komme i gang med at søge medfinansiering eller kapital til at udvikling din forretning.
  • så ved du hvem der kan hjælpe dig med at finde medfinansiering til dit udviklingsprojekt og udvikling af din forretning.
  • så har du fået viden og inspiration om hvad og hvor du kan søge kapital og medfinansiering til udvikling af din virksomhed.
  • så ved du hvordan du undgår potentielle faldgrupper, når du skal finde kapital til forretningsudvikling og udviklingsprojekter

Dette arrangement har vi målrettet virksomheder med 5-249 ansatte. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Webinaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Få hjælp til din ansøgning her

Sidst opdateret: 27.07.2020