Seminar: Hvordan du implementerer nye digitale forretningsmodeller

Seminaret om digitale forretningsmodeller har til formål at give dig en indsigt i og inspiration til digitalisering af din forretningsmodel.

Digitalisering

Du kommer til at lære om digitalisering og nye redskaber, som du fra dag ét kan bruge i din virksomhed. Du vil få konkret udbytte i form af: forståelse for digitalisering af forretningsmodeller, inspiration fra konkrete cases, indledende tanker om digitalisering af din egen forretningsmodel, konkrete værktøjer, Booster Cards, indsigt i implementering, hvordan du tester forretningsmodeller og hvilke udfordringer man kan møde, samt en handlingsplan for næste skridt i digitalisering af forretningsmodellen.

Program

  • Hvad er forretningsmodeller?
  • Hvad betyder digitalisering og fremtidig udvikling for forretningsmodeller?
  • En case fra praksis + et par konkrete eksempler på både storslået og jordnær digitalisering af forretningsmodeller
  • Workshop: Hvordan kan du digitalisere din forretning med innovation? (værktøj: Booster Cards til at stimulere nye tanker)
  • Hvordan implementerer vi digitale modeller?
  • Handlingsplan – hvad er næste skridt i digitaliseringen af vores forretning?

Samlet set giver dette seminar dig styrkede forudsætninger for at komme i gang med digitalisering fra et forretningsmæssigt perspektiv og dermed større sandsynlighed for at lykkes.

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Business Horsens og Vitus Bering Innovation Park

Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland. Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt

Sidst opdateret: 20.08.2019