Mersalg og nye kunder hos Hounisen

En ny webshop og vejledning fra Erhvervshus Midtjylland har hurtigt givet resultat for laboratorieudstyrsvirksomheden i Skanderborg.

Hounisen

Pipetter, rør og lignende suser afsted i en lind strøm fra Hounisen Laboratorieudstyr i Skanderborg, som sælger en gros-artikler til sygehuse, universiteter og mindre lægeklinikker.

Hounisens forretningsfilosofi har siden starten for mere end 40 år siden været at konkurrere på kvalitet. Det bliver stadig vægtet højt sammen med fair priser også til de mindre kunder som små lægehuse.

Filosofien har virket, for virksomheden er vokset, flere kunder er kommet til, og det er sammen med mersalg et målbart resultat af en forbedring af webshoppen.

”Der er skabt mere trafik til webshoppen og en fin fremgang i antallet af nye kunder. Især blandt lægeklinikker. Det er et overbevisende resultat for os. Vi har været omgivet af dygtige mennesker lige fra den første kontakt med Erhvervshus Midtjylland til den private rådgiver, vi har fået tilskud til”, siger Louise Tobberup Madsen, der er ansvarlig for kommunikation og marketing i Hounisen.

I 2017 fik virksomheden en ny webshop og trængte med hendes ord til sparring. Derfor passede det perfekt, da Erhvervshus Midtjylland præsenterede muligheden for at søge tilskud via SMV Digital.

Ansøgningen blev imødekommet, og Hounisen fik tilsagn om et tilskud og godkendt den eksterne konsulent, de i forvejen har arbejdet sammen med. Konsulenten har bl.a. udarbejdet en omfattende analyse af webshoppen og bidraget med at forbedre købsforløbet for kunderne.

”Nu sikrer webshoppen, at flere kunder finder os og let kan finde de varer, de skal bruge, blandt vores 4500 forskellige produkter. Forløbet har været meget smidigt og hurtigt. Og vi forventer, at der er flere positive resultater at komme efter”, siger Louise Tobberup Madsen.

Faktisk har forløbet været så vellykket, at hun straks er gået i gang med at planlægge et nyt projekt, som også involverer Erhvervshus Midtjylland.

”Vi vil meget gerne bruge Erhvervshus Midtjylland igen for at komme endnu videre med salget i vores webshop”, påpeger Louise Tobberup Madsen”.

Læs mere om Hounisen her

Hounisen er fra Skanderborg kommune.

Få hjælp til at realisere dine digitale ambitioner

Har din virksomhed ambitioner om at sætte skub i jeres digitale omstilling eller arbejde med e-handel? Så kan tilskud til privat rådgivning gennem SMV:Digital være din mulighed for at komme skridtet videre.

Læs mere om puljen her

Sidst opdateret: 22.03.2021