Vækstgruppe - Health Tech-netværk

Vækst din forretning med et målrettet netværksforløb! Udvikler din virksomhed produkter eller services inden for sundhed, rehab og Health Tech, og har du samtidigt internationale ambitioner, så spring på dette målrettede netværksforløb, hvor vi sætter fokus på at accelerere din forretning internationalt.

Health

Netværksforløbet er for dig, som ønsker et skræddersyet forløb til at accelerere din forretning internationalt, samtidig med at du gerne vil opbygge et netværk med ligesindede virksomheder.

Målet er, at du får viden og indsigt, som kan medvirke til at sikre international vækst, en konkret skræddersyet vækstplan for internationalisering samt en værktøjskasse til det fremadrettede arbejde med strategi og internationalisering.

Program

  • Forretningsudvikling: Analyse af forretningsmodel og identifikation af udviklingsområder mm.
  • Internationalisering: Identifikation af potentiale for eksport, internationale partnerskaber og samarbejder, salgsmodeller, sourcing mm.
  • Særlig fokus for MedTech: Regulative forhold og benspænd og introduktion til håndtering af disse.
  • Kommunikation og branding: Hvordan kommunikerer din virksomhed, så potentielle købere forstår værdien? Hvilken historie er med til at sælge bedst? Få konkret sparring på din kundekommunikation og markedsføringsstrategi.

Du vil opleve arbejdet i netværket som praktisk, resultatorienteret, individuelt og relevant. Aktiviteterne veksler mellem workshops, coaching, hjemmearbejde samt dialog mellem konsulenter og virksomheder. Tidsforbruget for hver deltagende virksomhed er cirka 40-50 timer.

Forløbet er målrettet virksomheder inden for sundhed, rehab og Health Tech med internationale vækstambitioner.

Vækstgruppen arrangeres af Erhvervshus Midtjylland og gennemføres af RUFF & CO. samt Blue Nordics.

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt EU regionalfondslogo

Sidst opdateret: 25.09.2019