Green Moves har sparket til salget

Det har været super godt for Green Moves ApS i Horsens at suge af Erhvervshus Midtjyllands viden og erfaring, siger rådgiver indenfor bæredygtighed Astrid Carl.

green moves

Astrid Carl brænder for bæredygtighed, og i 2016 besluttede hun at blive iværksætter med rådgiverfirmaet Green Moves. Cirkulær økonomi er virksomhedens speciale, og de to ansatte og direktøren formidler viden om cirkulære forretningsmodeller og FN’s 17 Verdensmål.

Opgaverne spænder fra et foredrag på et par timer til et halvt års indsats eller mere i private og offentlige institutioner for at udvikle en ny cirkulær forretningsplan.

”På de år er jeg gået fra at være nystartet iværksætter til at have flere forskellige ansatte, og der er hele tiden 1000 ting at forholde sig til. Derfor kontaktede jeg efter et par år Erhvervshus Midtjylland,” siger Astrid Carl.

Virksomhedskonsulenten kom hurtigt på besøg hos Green Moves og stillede det ene gode spørgsmål efter det andet. ”Har du tænkt på det.” og ”Har du tænkt på det…,” fortæller hun.

”Det var guld værd at få Erhvervshus Midtjyllands øjne på min virksomhed. Et 360 graders blik fra en erfaren konsulent, som har set mange andre virksomheder indefra og kender meget til de udfordringer og muligheder, jeg har, var lige det, jeg havde brug for,” fremhæver Astrid Carl.

Sådan en sparring ville hun gerne have haft tidligere.

”Virksomhedskonsulenten har givet mig en indsigt, jeg ikke selv havde. Hun kom med en kuffert fuld af viden og erfaringer, og det var super godt for mig at suge af,” understreger Astrid Carl.

Sparringen har bl.a. haft fokus på salg, og det har ”hævet bundniveauet betragteligt.”

Salg har siden været løbende på dagsordenen som et højt prioriteret fokusområde. Og de ansatte i Green Moves er blevet bevidste om, at alle skal deltage og prioritere salg højere, fordi salg er det, virksomheden skal leve af fremover.

Derudover er Green Moves ApS blevet rådgiver i projektet Rethink Business og projektet Grøn og Cirkulær Omstilling via Erhvervshus Midtjylland. Det har blandt andet kastet en spændende opgave for Dansk Roadshow af sig.

Læs mere om Green Moves her

Green Moves er fra Horsens kommune.

* Fotokreditering Kaare Viemose

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021