Mere effektiv eksportindsats hos Green Comfort

Ordrerne er begyndt at rulle ind fra Tyskland efter Green Comfort i Randers har fået medfinansieret en ekstern konsulent af Erhvervshus Midtjylland.

Green Comfort

Sko og sandaler fra Green Comfort A/S i Randers traver afsted på flere og flere veje i Tyskland, for en opringning fra Erhvervshus Midtjylland har skubbet virksomheden godt i gang med eksport på den anden siden af grænsen.

”Efter en god dialog og et par indledende møder med virksomhedskonsulenten fra Erhvervshus Midtjylland besluttede vi at sætte i gang. Vi turde, fordi vi kunne få medfinansieret halvdelen af vores investering”, siger adm. direktør Jesper Stærmose.

Han står i spidsen for 18 medarbejdere i Green Comfort, som eksporterer til de skandinaviske lande, Holland, Canada og nu også Tyskland.

”Det ser lovende ud. Vi har blæst en boble, som skal blive større og større, og lige nu overvejer vi at ansætte en sælger dernede”, fortæller Jesper Stærmose.

De seneste måneder har han været til en del møder og messer over hele Tyskland med den viden i bagagen, som den eksterne konsulent har forsynet virksomheden med. Hans undersøgelse af markedet har kortlagt, at det er en del anderledes end det danske bl.a. når det gælder sko-smag og brugen af kataloger.

”Forberedelsen er en stor gevinst og giver en mere effektiv eksport-indsats, for vi spilder ikke tiden på de forkerte kunder, men ved hvilke kæder, der findes og hvilke, der passer bedst til os”, påpeger Jesper Stærmose.

På baggrund af de gode erfaringer er en ny ansøgning netop sendt til Erhvervshus Midtjylland.

”Den ansøgning er affødt af det første projekt, for salget til tyske kunder stiller større krav til vores it-system, og vi vil gerne gøre webshoppen klar til en stigende efterspørgsel. Og igen har vi haft en god dialog med virksomhedskonsulenten,” siger Jesper Stærmose.

Læs mere om Green Comfort her

Green Comfort er fra Randers kommune.

Sidst opdateret: 06.11.2019