Fra spisested til Gastro brand - et todagesseminar med fokus på Gastro-turisme

Turister i Danmark tiltrækkes i stigende grad af lokale madoplevelser og gastronomi. Restauranter med Michelin anerkendelser, madfestivaller og foodmarkeder vinder frem over hele landet, og er i stigende grad blevet trækplastre for turister fra både ind- og udland. Ifølge Visit Danmark vælger 28% af udenlandske turister Danmark som et yndet rejsemål på grund af den blomstrende gastronomi og gode madoplevelser.

Seminar

Vil du sætte din fødevarevirksomhed på landkortet, tiltrække flere kunder og sikre den gode madoplevelse? Så tilbyder vi dig på dette seminar et skræddersyet program, der giver en solid basisviden til at brande dit produkt og din virksomhed, så du kan få konkrete løsninger, der skaber vækst i din virksomhed. Vi introducerer nogle enkle værktøjer til at udvikle en stærk brand platform omkring spisestedet og til at tage de rigtige valg i forhold til produkt, kundeoplevelse og markedsføring, der er med til at gøre spisestedet til et Gastro brand.

Program

  • Hvordan udvikler jeg den rigtige brandplatform for mit spisested?
  • Hvor ligger forretningsmuligheden og min unikke brand position?
  • Hvad betyder dette for den oplevelse, jeg giver gæsterne?
  • Hvad betyder det for min prissætning?
  • Hvad betyder det for, hvordan jeg kommunikerer mit spisested?
  • Hvilke mediekanaler skal jeg bruge for at tiltrække nye attraktive gæster?

Du bliver stillet en individuel hjemmeopgave mellem de to seminardage. Du kan forvente at få sparring og rådgivning fra personer med praktisk erfaring inden for kommercielt arbejde, herunder HoReCa-området. Du får ligeledes konkrete værktøjer, indsigter og sparring i, hvordan du opbygger et stærkt brand, og hvilke vigtige vinder-valg, der skal tages for at få succes i det kommercielle arbejde med at gøre spisestedet til et Gastro brand med en unik kundeoplevelse.

Todages-seminaret henvender sig til ejere/ledere/mellemledere i spisesteder i SMV-størrelsen.

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt

Sidst opdateret: 27.08.2019