Udviklingsmøde: Forretningsudvikling indenfor fødevareudvikling & bioøkonomi

Har du brug for nye øjne og perspektiver fra et fagligt panel? Deltagelse i et udviklingsmøde er for dig, som ønsker faglig og kompetent sparring med et panel, som kan sende dig i den rigtige retning.

topbanner

Har du en ide eller et produkt indenfor fødevarer og bioøkonomi, - som mangler faglig sparring, - så er dette event måske noget for dig!

Vi har sammensat et tværfagligt panel med ekspertiser indenfor innovation og forretningsudvikling, fødevareudvikling, teknologi og international markedsføring.

Panelet vil give faglig feedback på om din ide eller produkt kan blive en god forretning.
Findes der nogle gode finansieringsmuligheder, som du ikke har set og er der åbenlyse partnere eller projekter, som du skal opsøge? Hvilke eksportmarkeder ligger først for eller kan nogle teknologier hjælpe dig?

Panelet formulerer de gode spørgsmål, og sammen finder I frem til de rigtige svar. Gode forretninger baserer sig på en skarp forretningsmodel. Har du styr på, hvordan du tjener dine penge og hvad er realistisk? Hvem er dine kunder? Hvad er egentligt dit reelle værditilbud? Og hvem kan være dine vigtigste samarbejdspartnere?

Udviklingsmøderne har en varighed af en time og består af et panel med tre eksperter.

Forinden er der afholdt et forberedende møde, ligesom der også vil være et opfølgende møde.

Panelet består af:

  • Jacob Mogensen, Inkubationschef i Agro Business Park med speciale i innovation og forretningsudvikling indenfor bioøkonomi og fødevareinnovation
  • Henrik Skou Pedersen, Chefkonsulent ved Erhvervshus Midtjylland. Henrik er særdeles sagkyndig, når det kommer til produktudvikling, teknologi samt innovationsledelse og -processer
  • Kurt Bøgild Kristensen, Virksomhedskonsulent ved Erhvervshus Midtjylland. Kurt har særlige kompetencer indenfor strategi, ledelse, markedsføring og eksport.

Tilbud til virksomheder med
                     vækstambitioner

Region Midt

Sidst opdateret: 10.02.2020