Eksportsparring

Rækker dine drømme ud over Danmarks grænser?

Eksportsparring kan være med til at sikre, at din virksomhed udnytter sit eksportpotentiale bedst muligt - og det koster ikke noget!

Programmet består af to dele. Første del handler om at klæde din virksomhed bedst muligt på til nye markeder. Du modtager sparring fra Erhvervshus Midtjyllands erfarne virksomhedskonsulenter, der sammen med dig vil gennemgå din virksomhed. Sparringen sætter fokus på interne forhold i din virksomhed for at skabe de bedste forudsætninger for succes i udlandet, og de mulige markeder diskuteres. Det hele munder ud i en eksportplan.

Har du efter første del ”mod” på mere..
Så kan du fortsætte til anden del af sparringen, der består af en dialog med The Trade Council's eksportrådgivere på ambassaden eller et generalkonsulat på de to mest relevante markeder for din virksomhed. Her har du mulighed for at ansøge om en gratis Markedsinformationspakke, der indeholder målrettede, grundlæggende fakta over de to markeder. Ud fra denne vil du efterfølgende kunne prioritere disse markeder og eventuelt koncentrere dig om ét ad gangen.

Og endeligt er der mulighed for at deltage i workshops med eksportrelevante emner.

Sidst opdateret: 05.02.2019