Eksport og internationalisering

Vil du skalere din forretning? Og har din virksomhed ambitionerne om at udvide til nye eksportmarkeder? Få kyndig vejledning fra vores virksomhedskonsulenter og bliv en del af et stort netværk, som hjælper dig på vej!

Eksport

Få 1:1 sparring

Har du produktet med potentiale til international succes, så har vi kompetencer og netværk til at gøre din vej til udlandet kortere. Du får en sparringspartner fra de første skridt mod eksport og internationalisering, indtil du er klar til at indtage dit nye eksportmarked. Sammen med vores virksomhedskonsulenter får du overblik over dine muligheder og udfordringer. Og vi vejleder dig bl.a. om valg af eksportmarked. Skal du fokusere på nærmarkeder som Tyskland, Sverige og Norge eller er der grundbund for international succes i mere fjerne lande i østen? Ud fra et 360 graders perspektiv afklarer vi, om din virksomhed er klar til kunder og samarbejdspartnere i udlandet. Har din virksomhed behov for nye kompetencer, kapital til at finansiere aktiviteterne eller noget helt tredje, så kan vi eller aktører i vores netværk helt sikkert hjælpe.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

 

  • Valg af eksportmarked
  • At blive eksportklar med det rette set up af produkter, kompetencer og ressourcer
  • Hvordan du går fra sporadisk eksport til målrettet markedsindtrængning på udvalgte markeder
  • Go-to-Market plan
  • E-eksport, fx via online platforme som Amazon
  • Eksportfinansiering
  • Outsourcing af (del)produktion – hvor og hvordan?

Er din virksomhed eksportparat?

Læs vores guide til, hvad der forventes af din virksomhed, når den begiver sig ud over landets grænser.

Er din virksomhed eksportparat?

Kom tættere på dit eksportmarked med Eksportsparring

Søger du sparring og gode råd omkring din virksomheds eksport? Så er Eksportsparring med Erhvervshus Midtjyllands eksportspecialister noget for dig! I samarbejde med The Trade Council hjælper vi dig med at skabe de bedste forudsætninger for international succes.

Læs mere om Eksportsparring

PanzerGlass rykker med raketfart

Panzerglass

Vi havde ikke internationaliseret så hurtigt på fjerne markeder, men måske valgt at satse på Sverige til en start, hvis det ikke havde været for The Trade Council og Erhvervshus Midtjylland.” – Jimmy Olsen, CEO og stifter af PanzerGlass

Læs, hvordan PanzerGlass fik hjælp af Erhvervshus Midtjylland

Brexit - hjælp til dig

Uanset hvordan brexit kommer til at se udspille sig, kan du få fordel af erhvervshusenes brexitprogram allerede nu, hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien.

Læs mere om erhvervshusenes brexitprogram her

Eksport til Tyskland?

Er din virksomhed klar til at eksportere til det tyske marked?

Tyskland er Danmarks største eksportmarked. Læs vores guide til, hvordan du forbereder dig til at indtage landet syd for grænsen.

Er din virksomhed klar til at indtage Tyskland?

Mød specialister inden for eksport og internationalisering

Som noget helt unikt kan du hos os møde en række vigtige aktører, der kan hjælpe dig med at udvide til nye markeder. Du kan bl.a. møde The Trade Council, EKF – Danmarks Eksportkredit og Enterprise Europe Network.

Se alle aktører i Knudepunktet

Vores formål – at hjælpe dig og din virksomhed

Vi er specialister i at hjælpe dig, som er iværksætter eller etableret virksomhed, med at sætte struktur på dine muligheder og fremtid. Det gør vi ved at yde specialiseret erhvervsservice i forbindelse med opstart, udvikling eller konsolidering. Vi er sat i verden og finansieret af de midtjyske kommuner. Derfor er vores vejledning gratis. Du bliver mødt af erfarne virksomhedskonsulenter, der altid arbejder med udgangspunkt i din virksomheds behov - og det gør de helt uvildigt med formålet om at hjælpe dig.

Erhvervsmæssige muligheder ved internationale events

Der er ofte gode forretningsmæssige muligheder i forbindelse med store, internationale sport-events. Arrangementerne har mediernes fokus, den lokale befolkning og fans støtter op, og internationale virksomheder er klar til at netværke.

Læs mere om dine muligheder her

Udvidelse til markeder i andre lande

På Virksomhedsguiden kan du finde gode råd til, hvordan du forbereder dig og går til værks, når du står overfor at skulle indtage et nye eksportmarked

Dette skal du gøre inden du indtager nye lande

Sidst opdateret: 30.11.2020