Digitalisering

Kan din virksomhed følge med den digitale udvikling? Har du ambitioner om at styrke din e-handel, eller står din virksomhed over for en digital transformation? Digital forretningsudvikling er afgørende for at gøre din virksomhed til en succes.

Alle brancher – og herunder alle virksomheder – er underlagt digitalisering og de mange muligheder og udfordringer, der følger med denne udvikling. Som virksomhedsejer kan du udnytte digitale løsninger i hele værdikæden til at styrke din konkurrenceevne og dit værditilbud til kunderne. Området digitalisering spænder bredt og som virksomhedsejer er din digitalisering afgørende for, om du er front- eller medløber. Og vi hjælper dig gerne med at komme i mål.

Få 1:1 sparring

Du kan få sparring og vejledning af vores erfarne virksomhedskonsulenter, som hjælper dig med at få overblik over potentielle udfordringer og muligheder i din virksomhed. Det gør vi ud fra et 360 graders perspektiv af hele din virksomhed, og sammen får vi lavet en plan for, hvor du skal sætte ind.

Står du over for at skulle styrke din digitale tilstedeværelse ved hjælp af e-handel? Er du usikker på, hvad du kan få ud af at anvende Big Data? Eller er din virksomhed klar til den store digitale transformation? Vi giver dig et overblik over, hvilke muligheder, du har og hvordan du kommer i mål med dine digitale udfordringer.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

 • E-handel, herunder platform, webshop og systemvalg
 • Big data/Business Intelligence samt anvendelse af data
 • Produktionsteknologi og produktionsoptimering
 • Datadrevet digital markedsføring og automatiseret kundeservice
 • Online Markedspladser, multi-channel, dropshipping og affiliate marketing
 • Internet of Things og Cloud teknologi
 • Digitale forretningsmodeller

Vores formål – at hjælpe din virksomhed

Vi er specialister i at hjælpe dig, som er iværksætter eller etableret virksomhed, med at sætte struktur på dine muligheder og fremtid. Det gør vi ved at yde specialiseret erhvervsservice i forbindelse med opstart, udvikling eller konsolidering. Vi er sat i verden og finansieret af de midtjyske kommuner. Derfor er vores vejledning gratis. Du bliver mødt af erfarne virksomhedskonsulenter, der altid arbejder med udgangspunkt i din virksomheds behov - og det gør vi helt uvildigt med formålet om at hjælpe dig.

Kan du genkende dette? Så lad os hjælpe dig!

 • Du har idéer til at digitalisere din forretning, men har svært ved at vurdere, hvor du skal sætte ind
 • Du ser et stort potentiale i at arbejde med VR, AI eller cloudteknologi i din virksomhed
 • Du ønsker at digitalisere en eller flere dele af din forretning
 • Du står over for udviklingen af et nyt digitalt produkt/digital løsning
 • Du vil udvide dit salg via e-eksport eller ved brug af online markedspladser

Få tilskud til din digitale omstilling

Har din virksomhed ambitioner om at styrke jeres vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, e-handel eller grønne og digitale initiativer SMV:Digital være din mulighed for at komme skridtet videre. Her kan du nemlig søge om tilskud til privat rådgivning til dit digitale projekt.

Læs mere om SMV:Digital her

Sidst opdateret: 31.08.2021