DALGAS – din vej til eksportsucces

Har du ambitioner om at udvide din eksport, men mangler de nødvendige kompetencer?

Eksport_markedsbesøg

Gå fri af eksportfælderne ved at deltage i kompetenceudviklingsforløbet DALGAS, der hjælper dig og din virksomhed godt på vej til global ekspansion. Målet med DALGAS er at klæde dig på til at arbejde systematisk med tilvalg og fravalg på potentielle markeder, så du får en strategisk tilgang til eksport.

DALGAS er en kombination af forberedelse, analyse, opbygning af en eksportforretningsmodel, samt eksekvering. Dette sker i et længerevarende forløb, der består af 6 camps, et markedsbesøg og 120 timers individuel rådgivning. Vores fokus er på dit eksportmarked og på din virksomheds eksportpotentiale.

Forløbets tidsramme er totalt set 7-8 måneder med en forventning om opstart september 2021.

Pris: 72.500 kr. ekskl. moms, efter refusion af støtte på 50 %.

Vil du vide mere, så tøv ikke med at tage fat i projektleder Trine Kaae Damsgaard på tlf: 21 89 36 24 eller mail: tkd@erhvervshusmidtjylland.dk.

Målgruppe

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nummer skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland. Din SMV skal have nogle aktuelle udfordringer eller et realistisk ønske om at skabe vækst gennem eksport.

Eksportforløb rustede Maileg til det kinesiske marked

Sparring fra Erhvervshus Midyjylland gør, at den pribelønnede designvirksomhed Mailegs sortiment inden længe kan købes i Kina.

DEKORATIVT_BILLEDE

”Vi følte egentlig som udgangspunkt, at vi var godt klædt på til at gå til eksportmarkedet i Kina, men jeg må erkende, at den sparring og hjælp vi har fået af Erhvervshus Midtjylland, har hjulpet os til at blive endnu mere konkrete og bedre rustet”, påpeger Erik Mailil

Hør mere om, hvordan Maileg fik glæde af DALGAS-forløbet her

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt EU regionalfondslogo

Sidst opdateret: 19.01.2021