Få hjælp til at komme igennem corona-krisen

Måske oplever du, at Coronavirus eller COVID-19 allerede har økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed? Få vejledning og sparring om, hvordan du kommer bedst igennem krisen. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig!

Bevæger din virksomhed sig mod økonomiske udfordringer, som følge af, at:

  • Dine medarbejdere er sendt i karantæne
  • ​Dine kunder annullerer ordrer
  • Du oplever, at din omsætning falder - måske endda drastisk!
  • Dine kunder frabeder sig besøg af dine sælgere
  • Du oplever stigende problemer med debitorerne
  • Din virksomhed ikke få sine underleverancer
  • Eller måske er din virksomhed i event-, hotel- eller restaurationsbranchen, der allerede er økonomisk hårdt ramt
  • Det er blot nogle eksempler på den indirekte effekt, der kan brede sig som ringe i vandet. Når din virksomhed ikke kan skabe sit produkt og sælge til kunderne, så går tingene i stå. Det kan sende din virksomhed i krise.

Oplever du tegn på krise i din virksomhed?

Oplever du tegn på krise i din virksomhed, så stiller Early Warning rutinerede konsulenter og et korps af ca. 100 frivillige erhvervsfolk til rådighed for at hjælpe - uden beregning.

Du vil blive mødt af et stort netværk af kompetente og erfarne erhvervsfolk - ofte ledere og ejerlejere med erfaring fra egen virksomhed, der kan komme med gode råd og hjælpe dig med at igangsætte de nødvendige handlinger for at sikre din virksomhed. Og Early Warning har også mulighed for at trække på dygtige insolvensadvokater.

Sådan hjælper Early Warning dig!

Når du kontakter Early Warning, vil du sammen med en af Early Warning konsulenterne drøfte din situation og skabe overblik over mulige indsatser og løsninger.

Ofte vil du blive tilbudt rådgivning af en erfaren frivillig rådgiver med de bedste forudsætninger for at hjælpe dig; det endelige valg af frivillig rådgiver træffer du i samarbejde med konsulenten.

Du har også mulighed for et møde med en af de dygtige og uafhængige insolvensadvokater, som Early Warning samarbejder med.

Ovenstående sker pt. via Skype eller telefon og koster dig ikke noget. Early Warnings frivillige får, som navnet indikerer, ingen betaling for deres indsats. Deres udgifter til transport godtgøres af Early Warning.

Det vigtigste er, at du tager kontakt i tide!

Læs mere om Early Warning her: earlywarning.dk

Sidst opdateret: 17.08.2020