Hjælp til at komme bedst gennem Corona-krisen

Coronavirus har i lange perioder lukket store dele af Danmark ned. Måske oplever du, at Coronavirus har eller har haft økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed? Coronavirus har måske endda ændret måden, du fremadrettet skal drive din virksomhed på?

corona


Erhvervshus Midtjylland giver sparring og vejledning om, hvordan du kommer bedst igennem Corona-krisen. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig.

Erhvervshus Midtjyllands erfarne virksomhedskonsulenter er klar til at give vejledning om bl.a. omstillingspuljer, hvordan du ansøger og sparring omkring udvikling af din virksomhed, så den passer til den nye virkelighed.

Læs mere om hjælpepakker og muligheder for at søge økonomisk kompensation her

Der er også hjælp at hente via Early Warning, læs mere herom her

Omstillingspulje målrettet minkavl og følgeerhverv

Hele den danske minkbranche er lukket ned, og rigtig mange dygtige landmænd og virksomheder, der har haft minkbranchen som kunder, står med spørgsmålet »hvad nu?«.

Gennem Omstillingspuljen kan minkavlere og følgeerhverv til minkavl over hele landet søge tilskud til omstilling eller opstart af ny virksomhed.

Puljen åbner for ansøgninger 12. august 2021.

Læs mere om, hvad du kan søge tilskud til her

Tilskudspulje til omstilling og tilpasning i hårdt ramte virksomheder

Omstillingspuljen har særligt fokus på virksomheder inden for turisme- og oplevelseserhverv, men alle virksomheder, der er hårdt ramt af COVID-19-pandemien kan søge på tværs af geografi og brancher.

Omstillingspuljens 3. ansøgningsrunde åbner den 5. oktober 2021.

Læs mere om omstillingspuljen her

Kontakt

Ring 70220076 eller skriv en mail til info@erhvervshusmidtjylland.dk

Erhvervshus Midtjylland er klar til at hjælpe dig.

Sidst opdateret: 20.09.2021