Digitalisering har reddet Tid til ro

Efter at have haft ryggen mod muren på grund af Corona kontaktede rejseselskabet Tid til ro i Aarhus Erhvervshus Midtjylland og oplever nu hurtig vækst.

rejsebureau-tid-til-ro


Salget af yoga- og mindful-rejser til bl.a. Thailand, Bali og Kreta raslede ned i det 8 år gamle rejseselskab Tid til ro ApS, da Corona ramte Danmark, og de tre medarbejdere måtte afskediges.

”Vi var i fare for at lukke. Men en god ven anbefalede mig at kontakte Erhvervshus Midtjylland, og det blev vores redning”, siger John Tobiesen, som i 2012 startede Tid til ro sammen med hans hustru Lisbeth Tobiesen for at hjælpe stressramte.

Hun kom først godt igennem sit stresskollaps, da hun tog helt væk fra hverdagen. Derfor tilbyder Tid til ro ophold, hvor kunderne kommer helt væk fra hverdagen og er totalt fri for krav og får ro gennem yoga, meditation og vandreture i naturen.

Deres henvendelse til Erhvervshus Midtjylland har betydet, at rejseselskabet slap for at dreje nøglen, men tværtimod oplever vækst. Med hjælp til at søge en digitaliseringspulje til at forbedre virksomhedens digitale muligheder fik de bevilget op til 100.000 kr. til ekstern rådgivning i en 12 måneders periode.

”Det har reddet os, at vi får medfinansieret halvdelen af vores konsulent-udgifter, for vi fik råd til et 360 graders eftersyn af vores digitale set up og brugeroplevelsen. Vi har fulgt konsulentens liste med 60 punkter til forbedring og udnytter nu vores digitale muligheder meget bedre. Og forretningen står stærkere,” fremhæver John Tobiesen.

Og fordi bevillingen er et stort beløb og strækker sig over 12 måneder, har Tid til ro selv tid og økonomi til at eksperimentere. Og i sommeren 2020 har de satset på danske rejsemål med salg af retræte-ophold på Hindsgavl Slot og Hotel Marienlyst.

”Uden at bruge en krone mere på markedsføring har vi på grund af et bedre digitalt set up haft en imponerende stigning i salget på 58 procent i 3. kvartal af 2020 i forhold til samme kvartal sidste år. Hvad der skal bringe os gennem vinteren, når vores udenlandske rejsemål ikke er mulige pt, ved vi ikke,” fortæller John Tobiesen.

Tid til ro har fået øjnene op for, at ekstern sparring og rådgivning rykker og vil forsøge at starte innovationsmotoren igen og teste nye eksperimenter. Denne gang har de prøvet det før - i modsætning til i foråret. Og nu har de en økonomisk buffer og råd til at tage chancer.

Læs mere om Tid til ro her.

Tid til ro er fra Aarhus Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021