Fuld power på GACELL A/S

En digital platform medfinansieret af Erhvervshus Midtjylland har forbedret både konkurrenceevnen og bundlinjen hos batterivirksomheden GACELL A/S i Holstebro.

DEKORATIVT_BILLEDE


På GACELLS hjemmeside kan kunder i både Aarhus og Frankfurt vælge mellem 55.000 forskellige batteri- og lader-kombinationer til alt, hvad der kører og starter på el. De store markeder er autobranchen, industri og vedvarende energi.

”Vores digitale tilstedeværelse har gjort os synlige internationalt og givet os kunder i flere lande. Det har forbedret vores konkurrenceevne og gavnet bundlinjen samt været et godt grundlag for mere vækst”, siger Michael Larsen.

Med en ingeniør- og økonomi-uddannelse og en lang karriere i batteribranchen på bagsmækken startede han GACELL i 2004.

Virksomheden er siden vokset til otte medarbejdere, som blandt meget andet sørger for salg og teknisk rådgivning af de mange offentlige og private kunder. Og for et år tid siden viste den tyske koncern A. Müller Group interesse for at investere i virksomheden.

”De nye ejere synes, vi var interessante netop på grund af vores viden og digitale tilstedeværelse”, fortæller Michael Larsen, der efter salget nu er direktør og medejer.

DEKORATIVT_BILLEDE

Han har løbende haft kontakt med Erhvervshus Midtjylland, og det har gødet jorden for virksomhedens vækst og udvikling, vurderer Michael Larsen.

”Jeg trækker gerne på min faste kontakt i erhvervshuset Peter Pasgaard, når jeg har brug for sparring om, hvordan GACELL kommer videre. Han kommer altid med brugbare indspark. Også da jeg for et par år siden overvejede at forny vores digitale platform”, siger Michael Larsen.

Med erhvervshusets mellemkomst fik GACELL medfinansieret en ekstern konsulent i digital markedsføring og kommunikation. En salgsplatform blev skruet sammen med bistand fra konsulenten, og den har virksomheden bygget videre på lige siden.

P.t. sparrer han med Erhvervshus Midtjyllands virksomhedskonsulent om et par nye projekter.

”De input, jeg får fra Peter Pasgaard er vigtige. Det har stor værdi for GACELL, at erhvervshuset tilbyder et ekstra sæt øjne, der set udefra vurderer virksomhedens drift og organisation i forhold til udvikling via ”offentlig og privat” partnerskab, siger Michael Larsen.

Han påpeger, at erhvervshuset binder det offentliges tilbud sammen med de problemstillinger, virksomhederne ønsker løst, så tilskud eller adgang til viden ikke er som at finde en nål i en høstak.

Se mere om Gacell A/S her

Gacell A/S er fra Holstebro Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021