Eksport er vejen frem for BM2 Industri

BM2 Industri satser på at få flere specialopgaver i Tyskland. Med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland har virksomheden fået indblik i mulighederne mod syd.

DEKORATIVT_BILLEDE


Stålkonstruktioner i mange størrelser og en sjælden gang en særtransport på hele 2,5 meter bred og 6,5 meter lang bliver produceret på BM2 Industri A/S i Bøvlingbjerg.

Den højteknologiske maskinpark i fabrikshallen gør det muligt at bearbejde særdeles store produkter til kunder i bl.a. cement- og vindmølle-industrien på de CNC-styrede drejebænke og bore-fræsemaskiner.

Der er fem mand i produktionen og tre på kontoret i virksomheden, der startede som smedeværksted i 1955.

I dag sælger BM2 Industri ikke kun til lokalområdet men også specialopgaver til kunder langt væk. Og virksomheden øjner nye muligheder på det store marked syd for grænsen.

Derfor tog Jonas Christiansen, der er 3. generation og driver virksomheden sammen med sin far Mogens Christiansen, kontakt til Erhvervshus Midtjylland. Det gør han, når BM2 Industri overvejer nye forretningsmuligheder.

DEKORATIVT_BILLEDE

”For en lille virksomhed uden en stor pengetank, giver Erhvervshus Midtjylland værdi. Vi får en fast sparringspartner og hjælp til at sætte udviklingsprojekter i gang”, siger Jonas Christiansen.

Han vender gerne sine overvejelser med virksomhedskonsulent Johnny Kristensen. Nogle gange ender det med at de skyder et konkret udviklingsprojekt i gang. Ofte medfinansieret af Erhvervshus Midtjylland.

”Vi eksporterer i forvejen lidt til en tysk kunde og ville gerne have afdækket, om der er et større marked for det, vi kan. Johnny kom herud til et møde, hvor jeg luftede vores ideer og spurgte, om han mente, at det kunne være noget. Og det var som altid en god dialog”, siger Jonas Christiansen.

Efter mødet har Johnny Kristensen hjulpet BM2 Industri med at finde en ekstern konsulent i Flensborg.

”Det har hjulpet os i kontakt med de helt rigtige mennesker. Vi har fundet et konsulentfirma, som vi har fået et godt samarbejde med, i stedet for at oprettet et salgskontor dernede. Det er en stor mundfuld for et firma af vores størrelse”, siger Jonas Christiansen.

BM2 Industri har fået endnu mere blod på tanden i forhold til eksport og har planer om at gå videre med næste fase i projektet.

Læs mere om BM2 Industri her

BM2 Industri er fra Lemvig Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 11.03.2021