Compfitt markedsfører sig digitalt

Randers-virksomheden forbereder 3. ansøgning fra SMV Digital med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland. Tilskud forpligter, for så skal tiden prioriteres, siger Compfitts direktør.

DEKORATIVT_BILLEDE


Compfitt A/S står i digitaliseringens navn. Virksomheden har afsluttet sit første projekt med tilskud fra SMV Digital om digital markedsføring og er i gang med det næste og har endnu et i støbeskeen.

Da Compfitt besluttede at gå i gang med digital markedsføring, kontaktede de forskellige bureauer. Men det endte med, at virksomheden søgte mod Erhverv Randers og Erhvervshus Midtjylland, som Compfitt har gode erfaringer med fra en ISO9001-certificering.

”Efter sparring med Jes Vorre fik vi vores ønsker og behov ned på papir, så det blev håndgribeligt og håndterbart. Og vi kunne søge tilskud til en ekstern konsulent fra SMV Digital”, siger adm. Direktør Henrik Hermansen.

Han har i 22 år kørt parløb med sin bror Knud Hermansen, som startede virksomheden i 1997. De har samarbejdet med kinesiske producenter, og for nylig har Henrik Hermansen afløst Knud Hermansen i Compfitts direktørstol.

Compfitt er i dag en handels- og sourcingvirksomhed med knap 30 medarbejdere i Randers og Kina. Virksomheden hjælper sine kunder, som er serieproducerende industrivirksomheder i Europa, med at få produceret deres delkomponenter i Kina.

DEKORATIVT_BILLEDE

Det kunderne efterspørger, får Compfitt produceret hos nøje udvalgte underleverandører. Og det reklamerer virksomheden nu for på sociale medier efter forløbet med den eksterne konsulent.

”Vi har fået et fundament at bygge på, når vi markedsfører os digitalt og forsyner potentielle kunder med information om handel i Kina. For 5 minutter siden er vores første post kommet på Linked In, så nu er vi i luften”, siger Henrik Hermansen tilfreds.

Compfitt vil fortsætte samarbejdet med kommunikationsbureauet.

”Vi har sammen med Erhvervshus Midtjylland sat endnu to projekter i gang, hvor vi med digitalisering effektiviserer og gør os endnu mere konkurrencedygtige og samtidig gøre samarbejdet med os lettere for vores kunder,” siger Henrik Hermansen.

Han understreger, at selve tilskuddet ikke er afgørende, men det forpligter internt, så tiden bliver prioriteret.

”At få medfinansieret en del af udgiften til eksterne konsulenter betyder, at vi kommer i gang. Men det, der gør forskellen, er at få adgang til Erhvervshus Midtjyllands kompetencer og netværk, så vi får taget de rigtige skridt”, siger han og tilføjer:

”Erhverv Randers har fungeret som dygtige fødselshjælpere i forhold til at bære os ind i erhvervshuset. Det giver stor værdi, at samarbejdet mellem det lokale erhvervsråd og Erhvervshus Midtjylland er så godt”.

Læs mere om Compfitt A/S her

Compfitt A/S er fra Randers Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 25.05.2021