Billig-arbejdstøj.dk bygger og investerer millioner i robotter

Spjald-virksomheden Billig-arbejdstøj.dk tænker fremad, mens Corona-krisen fejer hen over hele verden. Byggeriet af en lagerhal på 2000 m2 er skudt i gang, og virksomheden investerer millioner i det nye robot-lager.

case

Ugen før den afsluttende handel og underskrift på udvidelsen af virksomheden Billig-arbejdstøj.dk lukkede Danmark ned.

Gode råd var heldigvis lige ved hånden og ganske gratis, for da Corona-krisen brød ud, ringede indehaver af virksomheden Tommy Søndergård straks til den faste kontaktperson i Erhvervshus Midtjylland Troels Peter Gade og spurgte: ”Skal jeg vente?”

Mere behøvede han ikke sige, for konsulenten har gennem 10 år fulgt Tommy Søndergårds virksomhed.

”Han var enig i, at jeg skulle fortsætte. Det samme var andre, som jeg har stor tillid til, så jeg skrev under på aftalen online i stedet for på et møde. Det gav ro i maven”, understreger Tommy Søndergaard.

Byggeriet af den 2000 m2 store lagerhal og million-investeringen i robotter har været planlagt længe. Og Tommy Søndergaard er glad for, at han valgte at fortsætte uden at vakle, da Corona-krisen brød ud.

Siden han startede virksomheden i 2009, har væksthjulene snurret lystigt, selvom det var under finanskrisen. Virksomheden har imponerende vækstrater i omsætningen. Ca. 30-40 procent årligt de senere år. Og det er 4. gang spaden bliver stukket i jorden for at udvide og få mere plads til al arbejdstøjet på Ølstrupvej i Spjald.

De 60 medarbejdere har rygende travlt med at sælge arbejdstøj til private og erhverv. Travlheden er ikke blevet mindre under krisen. Tværtimod. Omsætningen er vokset, for salget af arbejdstøj til private er steget markant, mens danskerne har været sendt hjem.

case

”Arbejdstøj til små projekter som legehuse og terrasser er der stadig brug for, og jeg tror på, at vi har en plads i markedet også efter Corona-krisen. På baggrund af den travlhed, vi har på lageret lige nu, er jeg glad for, at vi har investeret i at fremtidssikre det”, siger Tommy Søndergaard.

Hvis alt går efter planen, er lagerhallen klar, og robotterne kommer til at rulle i september.

Sideløbende er Tommy Søndergaard efter råd fra Erhvervshus Midtjylland i gang med at forbedre virksomhedens markedsføring.

”Nogle gange ved Troels Peter Gade, hvad vi har brug for, før jeg selv gør. Bl.a. fortalte han om muligheden for tilskud til at analysere, hvordan vi kan skrue op for vores markedsføring. Og det har vi nu hyret et bureau til, som er medfinansieret af Erhvervshus Midtjylland”, fortæller Tommy Søndergaard.

Læs mere om Billig-arbejdstøj.dk her

Billig-arbejdstøj.dk er fra Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilbud til virksomheder med vækstpotentiale

For virksomheder med vækstambitioner og -potentiale, har vi en lang række tilbud, som dækker netværk, events og forløb med ekstern rådgivning.

Læs mere her

Sidst opdateret: 07.12.2020