AP Services er bedre rustet til at redde liv

Medfinansiering fra Erhvervshus Midtjylland til bl.a. digitalisering er vigtig for AP Services, men ikke det vigtigste! Det er vejledning og adgang til viden såsom hjælp til at få patent på et nyt produkt.

stor

AP Services A/S i Herning sender bl.a. felthospitaler og førstehjælpsposer til katastrofeområder, krigszoner og offshore-industrier. Virksomheden er en betroet samarbejdspartner for både NATO, FN, Røde Kors samt det danske forsvar og politi.

Grundstenen blev lagt i 2004, da Allan Pedersen, der er uddannet paramediciner, ved siden af jobbet i forsvaret fik forhandling af en forbinding, der kan stoppe blødning hos soldater i fronten.

Efter et par år lykkedes det at lande en stor ordre til det danske forsvar. I dag forhandler virksomheden livreddende udstyr fra producenter i hele verden. Det bruges både af specialister, der arbejder på vindmøller til havs og politibetjente og soldater.

”Vi er en lille organisation med 5 ansatte inklusiv mig selv og min hustru, som er sygeplejerske. Vores eksportandel er 85 procent, og vi konkurrerer globalt. Så det er helt afgørende, at vi udvikler forretningen”, siger Allan Pedersen.

Siden starten for 16 år siden har Erhvervshus Midtjylland og virksomhedskonsulent Peter Pasgaard spillet en rolle.

domicil

”Medfinansieringen fra Erhvervshus Midtjylland er vigtig. Men det vigtigste er den løbende dialog med Peter Pasgaard, for hans viden og kompetencer er med til at flytte hele organisationen. Det er en fornøjelse hver gang,” påpeger Allan Pedersen.

Virksomhedskonsulenten har senest foreslået digitalisering af virksomheden. Og efter en proces på et halvt års tid, hvor halvdelen af udgifterne blev dækket, er processen vel overstået. Og effekten mærkbar.

”Med et skub fik vi rykket på det, for der var oplagte processer at digitalisere. P.t. er vi ved at blive godkendt til engroshandel med medicin efter en ISO-certificering. Det vil minimere fejl og omkostninger og sikre, at vi er væsentligt bedre rustet til fremtiden. Fremover vil den slags godkendelser være lettere at få”, understreger Allan Pedersen.

Læs mere om AP Services A/S her

AP Services A/S er fra Herning Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021