Webinar: Allegro

Bliv klogere på den polske markedsplads Allegro

Polsk e-handel blomstrer! Udnyt muligheden for e-handel via Allegro.

Siden 1999 har Allegro hjulpet polakkerne med at opdage de mange muligheder e-handel skaber. De sidste 22 år har givet Allegro en chance for at lære detaljerne på det polske marked, tilpasse sig det skiftende miljø og hjulpet med at forme polsk e-handel gennem innovation.

I øjeblikket er Allegro en af de førende inden for e-handel i Polen, og er på top-10 over verdens største online markedspladser.

Markedspladsen behandler 1,5 milliarder søgninger om måneden, hvilket resulterer i, at 21 millioner kunder handler på Allegro! Men det, som Allegro er mest stolte af, er det faktum, at 86% af internetbrugere i Polen siger, at Allegro er deres foretrukne shopping destination.

Programmet for webinaret er:

  • 9:00: Velkomst v. Peter Ekmann, Erhvervshus Midtjylland
  • 9:05: Introduktion til e-eksport via Global Online Markedspladser v. Assistant Professor Thomas Jensen, Copenhagen Business School
  • 9:10: Introduktion til Allegro online markedsplads v. Katarzyna Rosa, Allegro
  • 9:45: Cases experiences with e-export utilizing Allegro
  • 9:55: Q&A
  • 10:00: Afslutning ved Peter Ekmann v. Erhvervshus Midtjylland

NB! Du modtager ved tilmelding linket til webinaret både i din bekræftelsesmail og i kalenderinvitation.

Webinaret laves i samarbejde med projektet e-eksport via online markedspladser, der er støttet af Industriens Fond og ledes af Instituttet for digitalisering, Copenhagen Business School og Dansk Industri Handel

Sidst opdateret: 21.04.2021