10. mar: 360 graders overblik og indblik i din egen forretning

Indsigt skaber handling - og holdbar vækst. Er du klar til næste skridt?

Væksttræningsforløb

Det er et faktum, at mangel på forretningsmæssig indsigt er en af de typiske årsager til, at en iværksættervirksomhed ikke får succes. Er du og din virksomhed gearet til næste skridt?
Med dette væksttræningsforløb bliver du trænet i at se din forretning i et større perspektiv. Du lærer, hvilke detaljer du med fordel kan justere nu og i fremtiden, og hvordan du skruer en realistisk og attraktiv vækstplan sammen.

Få omsat dine vækstambitioner til handling
Dette kursus er dit springbræt til at komme godt fra start.
Væksttræningsforløbet består af fire moduler fordelt på tre seminardage. Her bliver du klædt på til, ved afslutningen af væksttræningsforløbet, at finpudse vækstplanen for din unge virksomhed.

Stil skarpt på budgettet
Budgettet er en øjenåbner, der sætter mavefornemmelser og overordnede betragtninger på prøve. Hvis du vil gøre dig håb om investorernes interesse og bankens velvilje, er det afgørende at vise, at du har taget budgetlægningen alvorligt i din vækstplan.

Kapitalmiljøet - muligheder og forudsætninger
Du får konkret viden om muligheder og risici i kapitalmiljøet, og du får et godt overblik over fordelagtige iværksætterordninger, fx etableringskonto og skattekreditordningen.

Din professionelle vækstplan
Investorer og samarbejdspartnere kigger på helheden - og på detaljerne. De ser på forretningens potentiale, men din og virksomhedens øvrige nøglepersoners tilgang er mindst lige så vigtig. På dette forløb øver du dig i at pitche din vækstplan professionelt.

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 29.11.2019